Komen een van de woorden jou bekend voor? Sleur, saai, verveling, eentonig, routinematig, onder niveau, geen zin, moe?

Wil jij het anders? Dan is dit de workshop voor jou!

Zet nu de eerste stap naar een leuker leven!

Waarom deze workshop?

Een beetje verveling is niet erg en kan juist fijn zijn, maar wanneer het extreem wordt en je hebt er dagelijks mee te maken, dan ga je vastzitten. Je zelfvertrouwen daalt en je energie. Je bent het beu hoe je leven nu gaat en je wilt het anders. 

Met deze workshop "STOP Bore-out & START de Dream work-out!" ga je weer in beweging komen en krijg je weer energie, want wanneer je energie ervaart bekijk je dingen anders en zie je vaak veel meer mogelijkheden. Je gaat dromen & stappen zetten en dit alles onder begeleiding. Je ziet jouw doel aan de horizon, zodat jij het leven kan gaan leven wat jij wilt!

 

Voor wie?

Heb jij het idee dat je gevangen zit in een situatie waar je ongelukkig van wordt? Zou jij het graag anders willen, maar weet je niet hoe of wat? Een nieuwe uitdaging? Behoefte aan meer energie?

Met de Workshop "STOP Bore-out en START de Dream work-out!"  ga je letterlijk en figuurlijk in beweging komen, want het is tijd.

Het is tijd dat jij gaat doen waar je energie van krijgt en gelukkig van wordt! Leef je mooiste leven!

 

Hoe ziet de dag eruit?

Met een kleine groep mensen onder begeleiding van Tria wandelcoach Claudia Karremans en NLP-D Coach en ervaringsdeskundige Rilana Maas ga je de eerste stappen zetten naar een leuker leven, dit kan op het gebied van werk zijn, maar ook privé. Wij gaan voor het totaal plaatje waar jij gelukkig van wordt.

Het is een heerlijke geheel verzorgde dag op een unieke locatie nabij Breda. Trek wel je boslaarzen aan, want we gaan ook een wandeling maken. We gaan op verschillende fronten in beweging komen.

Zet nu eerste stap naar het leven waar jij van droomt! Let's do the Dream work-out!

Meer info:

Data: Nieuwe data volgen

Plaats: nabij Breda op een unieke omgeving in het bos

Trainers: Claudia Karremans (links) en Rilana Maas (rechts)

Prijs: € 245,00 inclusief geheel verzorgde lunch, drankjes en een goodiebag