Een saaie baan

Je wilt het liever niet, maar je gaat toch elke dag weer naar die baan waar minuten wel uren lijken te duren.

Het is lastig, want hoe zorg je nou dat je niet met die verveling te maken hebt? Je lijkt vast te zitten en diep van binnen weet je dat dit niet is wat je echt wilt doen.  

Hoe zorg je ervoor dat je weer plezier krijgt in je werk? En energie?

Allemaal goede vragen.

Maar óók belangrijk – en daar hoor je bijna niemand over -… Ik word zo ongelukkig door verveling op mijn werk.  Eigenlijk interesseert het werk mij niet. Elke dag lijkt hetzelfde. Het is te routinematig. Dagen lopen in elkaar over. Diep van binnen voel ik een verlangen naar verandering. Ik wil heel graag iets anders doen, maar ik durf niet die eerste stap te zetten.

Hoe kom ik erachter wat ik werkelijk wil doen voor werk? 

Dat ik weer met plezier gaat werken?

Dat mijn dagen weer afwisselend en prikkelend zijn? Hoe maak ik mijn werk weer leuk

Dat ga ik in deze gratis webinar met je delen.

Er is ruimte en tijd voor vragen!

Natuurlijk ga ik je óók vertellen hoe je nou zorgt dat je nooit bore-out raakt en hoe je erachter komt wat écht wilt doen voor werk. Op het einde van het webinar deel ik dat met je in de vorm van een mooi aanbod waar je echt gebruik van wilt maken. 🙂

Ps: Kan je niet? Meld je dan toch aan, want het webinar word opgenomen en dan mail ik je de replay zodat je het terug kan kijken.

Hoi, ik ben Rilana & ik ben Bore-out Expert

Jarenlang heb ik geworsteld met extreme verveling op het werk.

Wat ervoor zorgde dat ik best wel vaak van baan veranderde, maar steeds opnieuw miste ik na een tijdje de uitdaging, voldoening en plezier in mijn werk.

Gelukkig heb ik deze tijd ver achter me weten te laten en kan ik me inmiddels Bore-out Expert noemen.

Ik ontwikkelde diverse cursussen, programma’s & workshops en help ik dagelijks mensen met het creëren van hun aller leukste leven met die geweldige baan.