3 tips om erachter te komen wat je écht wilt doen

Veel mensen weten niet precies wat ze willen doen voor werk. Ze weten wel het dat het werk wat ze nu doen niet hetgeen is wat ze willen. Het is vaak saai, te eentonig, niet uitdagend, geen verantwoordelijkheid, geen waardering, niet passievol. Als je ook niet precies weet wat je wilt in je werk, ben je dus absoluut niet de enige. Bekijk hier mijn video met 3 tips als je wilt weten wat je wilt doen voor werk.

Wat zijn de symptomen van een Bore-out?

Er word weinig onderzoek gedaan naar de Bore-out. Helaas, want er zijn super veel mensen die er mee te maken hebben. Bovendien durven er weinig mensen hier eerlijk over te vertellen en daarbij is de Bore-out nog niet zo bekend net als de Burn-out.

De symptomen van een Bore-out: -Je bent moe en futloos - Prikkelbaar - Je voelt je nutteloos - Je twijfelt aan je geweldige capaciteiten en je kunnen - Je hebt geen interesse meer in je baan/werkzaamheden - Je gaat uitstelgedrag vertonen - Concentreren gaat lastig - Je gaat andere prikkels opzoeken tijdens werk zoals op social media zitten, vakanties boeken, online de krant lezen - Je gaat misschien overmatig eten, alcohol drinken of sporten - Etc... Je wilt graag een baan waar je blij en enthousiast van wordt. Een baan met passie en dat je je waardevol voelt.

Hoe herken je een Bore-out bij iemand anders?

Een Bore-out is echt meer dan zelf een beetje vervelen en het taboe is groot, want je gaat toch niet tegen je werkgever zeggen dat je je verveelt. Want als je je verveelt en je hebt met onderprikkeling te maken ben je bang om als "profiteur" te worden gezien of dat men denkt dat je niks doet of de kantjes ervan af loopt. En je wilt niet het risico lopen om nog meer van dezelfde werkzaamheden te moeten doen... nog meer van die saaie taken. Hoe herken je het bij iemand? Bijvoorbeeld bij een collega? En wat kan je dan doen?

Hoe krijg je meer energie?

Weinig energie heeft een grote invloed op je leven. In deze video vertel ik je hoe je voor meer energie kan zorgen en geef ik je tips.

3 stappen naar je Droomwerk!

Als je weet wat je wilt, als je weet wat je hart verlangt dan kan je dit ook krijgen. Er zijn wel een paar "voorwaarden" waar je dan aan moet voldoen. Het klinkt misschien geheimzinnig, maar dat is het zeker niet. We maken er allemaal elke dag gebruik van. En als we dit bewust inzetten dan kunnen we ons Droomleven en Droomwerk manifesteren. Ik heb het hier over de Wet van Aantrekking. Dit kan je toepassen op alles en dus ook op het vinden van je droombaan 🙂

Wat is een Bore-out?

In deze video vertel ik je wat een Bore-out is.

Animatie over Bore-out

Iedereen verveeld zich wel eens een keer op het werk en dat is helemaal niet erg, maar wanneer je langere tijd geen plezier meer aan je werk beleeft, raak je uitgeput. Concentreren is dan lastig en je kan je lusteloos voelen.

Locatie workshops

Ben je nieuwsgierig op welke unieke locatie in de natuur de workshops worden gehouden? Check hier de video.