4 dingen om te weten over Bore-out Nederland

 

Over Bore-out Expert Rilana Maas
DIT IS RILANA MAAS, DE OPRICHTER

Bore-out Nederland is opgericht door Rilana Maas. Zij is de enige in Nederland die zich specifiek alleen richt op bore-out. Ze weet uit eigen ervaring hoe het is wanneer de extreme verveling op het werk toeslaat en je er niet uit weet komen. Naast haar status als Bore-out Expert is zij dus ook ervaringsdeskundige en NLP-D coach. Wil je meer weten over Rilana? Lees dan hier verder.

 

over bore-out nieuws
JE KENT ONS MISSCHIEN VAN SOCIAL MEDIA OF DE KRANT

Bore-out Nederland en Rilana Maas zijn te vinden op social media zoals op Instagram, LinkedIn en Facebook. We komen ook geregeld in de krant zoals in 't Algemeen Dagblad, De Telegraaf, BN de Stem en het NRC.

 

Over online cursus bore-out
BORE-OUT ACADEMIE

Je kunt verschillende cursussen volgen via de Bore-out Academie. Sommige cursussen kun je gelijk vandaag nog starten, andere cursussen worden soms eenmalig of 2x per jaar gegeven. Eén-op-één coaching is ook mogelijk.

 

Bore-out missie
DIT IS ONZE MISSIE

Het is de missie van BON dat Nederland het meest vreugdevolle land van de wereld is #vervelingsvrij. Wij vinden het super belangrijk dat je plezier hebt in je leven en in wat je doet, dat je je allerleukste leven leeft! Om dat te bereiken geven we bekendheid & aandacht aan bore-out, zodat het voorkomen kan worden, maar ook dat het herkend wordt. Iedereen verdient goede begeleiding en de mogelijkheid om je allerleukste leven te creëren met die geweldige baan.

 

bore-out krant
Bore out nieuws
bore out media
burn out of bore-out