BON is opgericht door Rilana Maas. Zij is ervaringsdeskundige en weet dus hoe het is wanneer de extreme verveling op het werk toeslaat en je er niet uit kunt komen. Er is weinig begrip van buitenaf. Eigenlijk begreep zij het zelf ook niet. Hoezo kan je je zo extreem vervelen? En dan thuis zo moe zijn, dat je nergens zin in hebt behalve languit te liggen op de bank. Ze merkte zelfs dat haar geheugen haar in de steek begon te laten. Op een gegeven moment ging het echt niet meer. Het was hoogtijd voor verandering!

Burn-out kent iedereen, maar op Bore-out lijkt nog een taboe te rusten terwijl de symptomen hetzelfde zijn. Het is een geniepige energetische ziekte waar je heel lang last van kunt hebben.

Het is heel belangrijk dat iedereen met een Bore-out begrip krijgt, dat je het kunt herkennen en actie kunt ondernemen. Dat er een behandeling plaats vindt, want het leven is te kort om verveeld te zijn!

Het is ook heel belangrijk dat bij bedrijven, organisaties en de overheid aandacht aan Bore-out geschonken wordt ter preventie, herkenning en begeleiding.  Net als een burn-out kan het het bedrijf zeer veel geld kosten wanneer een medewerker met een Bore-out thuis komt te zitten en dat is voor niemand goed.

Bore-out Expert & gecertificeerde NLP-D Coach