Gratis masterclass

Die oneindige vraag 'Wat wil ik nou echt?' en het gevoel van worsteling door er geen duidelijk antwoord op te hebben is frustrerend, maar ook vooral vermoeiend.

Je bent niet meer gelukkig op je werk en diep van binnen wil je het héél graag anders, maar je hebt geen idee wat je WEL wilt. Wat zou het fijn zijn als je een antwoord zou hebben op die kwellende vraag.

Waarom is dat toch zo lastig om die vraag te beantwoorden?

Je twijfelt, je denkt erover na wat je zou kunnen doen en soms speur je ook wel eens op vacaturesites. En toch kom je er niet aan uit!

Hoe komt dat toch?

Wat kan je eraan doen?

Wat is er nodig?

Want die saaie bedoeling... daar ben je klaar mee!

In deze masterclass krijg je antwoord op deze belangrijke vragen!

 

The first secret of getting what you want is knowing what you want

Arthur D. Hlavaty

F.A.Q.

HOE, WANNEER, HOE LAAT, WAAR?

Je volgt het webinar online via Webinargeek op dinsdag 7 december om 12:00 uur. Precies rond lunchpauze, zodat je ook wanneer je op het werk bent erbij kan zijn! Het ongeveer een uur. Mocht het je nou echt niet lukken om er live bij te zijn, schrijf je dan toch in want dan stuur ik je de replay. Belangrijke informatie word er gedeeld wat je absoluut niet mag missen!!!

PRIVÉ

Tijdens de masterclass zie jij en alle anderen alleen mij. Niemand anders hoort of ziet jou. Als je vragen hebt of je wilt iets delen dan kan je dat doen via de privé chat. Mooi he!

KOSTEN

Het is helemaal gratis! Je zit nergens aan vast en er zijn geen verborgen adertjes. Mijn doel met deze masterclass is om jou te helpen hoe jij erachter kan komen wat je écht wilt doen voor werk wanneer je te maken hebt met onderprikkeling en ik vertel je graag meer over bore-out, want het leven is veel te kort om verveeld te zijn! Daarnaast vertel ik je ook graag over mijn 30 dagen programma, want daar ben ik heel enthousiast over!