Leef je allerleukste leven!

 

Doen wat je leuk vindt en ook daar je geld mee weten te verdienen is voor de meeste mensen geen realiteit.

Veel mensen werken met tegenzin en dat zuigt alle levenslust uit je lijf. De wekker gaat ’s ochtends en je wordt er niet blij van, omdat er weer zo’n saaie dag op de planning staat. Weer een dag waar je dingen moet doen waar je niet blij van wordt. Geestdodend werk, super saaie vergaderingen… bleh… niks aan.

Je loopt met ziel onder je arm en je weet even niet hoe je eruit kan komen. Je kijkt jaloers toe hoe anderen wel heel goed schijnen te weten wat ze willen en dat ook nog eens bereiken. Wist jij het ook maar denk je geregeld. Je voelt dat het tijd is voor verandering, maar je durft niet goed.

Herkenbaar? Dan is het tijd voor actie!

Samen gaan we werken aan jouw allerleukste leven! Een leven waar je blij en enthousiast van wordt met die geweldige baan!

DE CURSUS ‘LEEF JE ALLERLEUKSTE LEVEN’ BEGINT OP 25 JANUARI 2021   =VOL

SCHRIJF JE IN OP DE WACHTLIJST VOOR NIEUWE DATA & KORTING

Nooit meer bore-out! Na deze cursus is het helemaal duidelijk voor je, want hierdoor weet je wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken.

Vinkje teken | Gratis Iconen  Je weet nu hoe jij de Bore-out kan stoppen en wat hiervoor nodig is;

Vinkje teken | Gratis Iconen  Je ontdek wie je bent, hoe je in elkaar zit;

Vinkje teken | Gratis Iconen  Door deze cursus ontdek wat je wilt, wat je belangrijk vindt. Je krijgt kristalhelder wat jou gelukkig maakt en wat ervoor zorgt dat je je het best voelt;

Vinkje teken | Gratis Iconen  Met een ijzersterk verlangen, idee en doelen ga je de toekomst voor jezelf neerzetten;

Vinkje teken | Gratis Iconen  Je luistert weer naar jezelf en je laat je niet meer tegenhouden door negatieve gedachten of meningen van anderen;

Vinkje teken | Gratis Iconen  Je leert hoe je simpel keuzes maakt waar je gelukkig van wordt;

Vinkje teken | Gratis Iconen  Door deze cursus krijg je meer vertrouwen waardoor alles mogelijk is;

Vinkje teken | Gratis Iconen  Je zit weer vol energie, je voelt je blij en je haalt voldoening uit wat je doet;

Vinkje teken | Gratis Iconen  2021 word jouw jaar! Het jaar waarin JIJ gaat leven & gaat doen wat je LEUK vindt!!!

Waarom?

Omdat het leven veel te kort is om je te vervelen. 

Je wilt leuk werk en een leven waar je blij van wordt, zodat je vol energie en enthousiast de dag kan beginnen om de dingen te gaan doen die je wilt doen.

Je wilt van 2021 een super tof jaar maken en daar alles uithalen.

Een jaar zonder verveling, zonder routine, zonder saaiheid, zonder onderprikkeling.

Het is tijd!

Tijd om te gaan vlammen en 2021 het beste jaar ever te maken!!! 

Hoe werkt het?

Het is een online cursus van 13 weken die je op jouw tempo kan volgen. Je krijgt persoonlijke inloggegevens van de Bore-out Academie waar je alle lessen, werkboeken, oefeningen, etc. in kan terugvinden. Door deze cursus krijg je nieuwe inzichten en je leert ook direct hoe je dit kunt implementeren in je eigen leven.

Dit krijg je voor 13 weken lang:

  • 9 modules met leerzame & inzichtgevende video lessen. Elke maandag staan deze voor jou klaar voor die week (t.w.v. 997 euro)
  • Toegang tot een besloten community op Facebook. Je wordt onderdeel van een betrokken community met gelijkgestemde (en leuke!) mensen die je helpen, motiveren, steunen, vragen beantwoorden, inspireren en je elke week je successen kunt vieren (t.w.v. 109 euro)
  • Een super uitgebreid werkboek (t.w.v. 97 euro)
  • Bonusmateriaal bij elke module (podcast, YouTube, meditaties) (t.w.v. 196 euro)
  • 3 x Live Q&A via Zoom. Tijdens deze live Q&A deelt Rilana extra kennis, inzichten, tips, persoonlijke ervaringen en gaat ze dieper in op de vraagstukken die er momenteel bij alle deelnemers spelen. Er is dan ook ruimte om mede-cursisten online te ontmoeten (t.w.v. 237 euro)
  • Affirmaties (die je als screensaver kunt gebruiken of kunt uitprinten) (47 euro)

 

Aan het eind van deze cursus heb je dit bereikt:

Leef je mooiste leven

BYE Bore-out HELLO new begin

Je weet nu hoe je in een Bore-out bent terecht gekomen & wat het precies is wat je zoveel energie kost. Je hebt gewoontes, banden & patronen die je niet meer dienen doorbroken. Je verleden heb je liefdevol bedankt en je verwelkomt je nieuwe leven met nieuw energie.

Bore-out coaching

Vertrouwen, Kracht & Touwtjes

Je hebt weer vertrouwen en je gelooft in jezelf. Je hebt geleerd te stoppen met twijfelen en je laat je niet meer tegenhouden. Je maakt keuzes waar je achterstaat en je hebt de touwtjes over je leven zelf in handen.

Bore-out expert

Power plan

Na deze cursus weet wat je wilt. Je hebt je doelen bepaald en hoe je je doelen gaat behalen.

bore-out test

Happy life

Je leeft niet meer voor later, maar je leeft nu al je aller leukste leven. Je weet wie je bent, wat je wilt en met de doelen die je in het hier en nu hebt gemaakt weet je focus te houden & durf je ook stappen te maken.

Ik wil een leven creëren waarin ik alles uit mezelf haal

Voel jij de tijd tussen je vingers door glippen? En op het werk gaat de tijd zooooo langszaam? Weer een “zinloze” dag is voorbij denk je wel eens. Een dag vol saaiheid en verveling die naast voorspelbaarheid ook onontkoombaar is.

Je hebt misschien wel genoeg te doen, maar je vindt het simpelweg niet interessant. Je raakt onderprikkeld door te veel routine, regelmaat en weinig inhoudelijke uitdaging. Had je maar een geweldige leuke baan, maar het is te eng om je huidige baan op te zeggen. Je merkt dat je het spuugzat wordt, je hebt je buik ervan vol. Geregeld denk je… ‘Is dit alles? Is dit het nou?’

Diep van binnen voel je dat er méér in je zit, je weet dat je méér kunt en nog méér van betekenis kunt zijn. Maar waar begin je?

Waarom deze cursus uniek is:

bore-out nederland
EXCLUSIEF!

Het is een mix van Liefde, Mindset, Plezier, Spiritualiteit en Praktische oefeningen en tips.  Ik geef je alle kennis, tips en oefeningen die mij hebben geholpen om van een bore-out leven naar een allerleukste leven te gaan.

verlangen
VERTROUWEN, VERLANGEN & VRIJHEID 

Deze cursus draait om jou! Je leert jezelf beter kennen en je komt erachter wat je werkelijk verlangt. Als je het lastig vindt om grenzen aan te geven, op jezelf te kunnen vertrouwen, jezelf niet waardevol genoeg voelt of denkt dat je niet slim genoeg bent, laat ik precies zien hoe ik over die blokkades ben heenkomen. Alles draait om liefde & plezier wat je ook in deze cursus gaat ervaren en ook zo je doelen gaat stellen en behalen.

Loopbaancoaching
EXTREEM VEEL WAARDE VOOR EEN EENMALIGE INTRODUCTIEPRIJS

Doordat deze cursus online word gegeven kunnen er meer mensen meedoen dan bij 1 op 1 coaching. Waardoor de prijs zo laag is. Wanneer deze waarde en tijdsinvestering 1 op 1 gegeven zou worden dan had je meer dan  4500 euro aan privé-coaching moeten investeren.

Werkplezier
DE CURSUS BLIJFT VOOR JE TOT JE BESCHIKKING

Je hebt een jaar lang toegang tot alle lessen in de Academie waar je ook je de werkboeken, oefeningen, meditaties, podcasts en extra’s terug vindt. Je kan de cursus op je eigen tempo en op de momenten volgen dat voor jou handig uitkomt. Het is een eerlijke en veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn!

Voor wie is deze cursus WEL geschikt?

Vinkje teken | Gratis Iconen Voor als je werk wilt doen waar je plezier & voldoening uithaalt

Vinkje teken | Gratis Iconen Als je wilt weten wat jou gelukkig maakt

Vinkje teken | Gratis Iconen Wanneer je een leven wilt creëren waar je blij van wordt

Vinkje teken | Gratis Iconen Voor als je nu voor eens en voor altijd gedag wilt zeggen tegen die verveling & saaiheid

Vinkje teken | Gratis Iconen Als je meer energie wilt

Vinkje teken | Gratis Iconen Voor als je alles wilt weten over bore-out & hoe je ervan af komt

Vinkje teken | Gratis Iconen Als je ook je allerleukste leven wilt creëren 🙂 !!!

Voor wie is deze cursus NIET geschikt?

Vinkje teken | Gratis Iconen Als je leuk werk hebt en een leuk leven en hier tevreden over bent

Vinkje teken | Gratis Iconen Je geen last van verveling hebt

Vinkje teken | Gratis Iconen Als je niet de verantwoordelijkheid wilt pakken voor je eigen leven

Vinkje teken | Gratis Iconen Je hebt wilt niet gecoacht worden

Vinkje teken | Gratis Iconen Als persoonlijke ontwikkeling niet je ding is en hier niks mee te maken wilt hebben

ZOVEEL GELEERD!

Ik kende de term bore-out wel, maar dankzij Rilana heb ik er zoveel over geleerd en hoe je het kan voorkomen/ eruit kan komen. Ik vond de website en de gratis test toen ik zelf niet gelukkig was met mijn werk en richting bore-out ging. De tips hebben me echt geholpen om een echte bore-out te voorkomen. Met nu zelfs een nieuwe baan. Het blijkt ook uit alles dat Rilana echt een passie heeft om mensen met dit probleem te helpen! – Tine –

FIJNE EN GOEDE KENNIS

Wat een fijne en goede kennis en een kunde heeft Bore-Out Nederland. Ik heb contact gehad met de oprichtster Rilana Maas en haar passie voor het werk zie je in alles terug. Haar enthousiasme en coachingsvaardigheden laten zien dat ze de tools, kennis en tips in huis heeft om van Nederland het meest vreugdevolle land van de wereld te maken. – Leila –

STEUN

Ik heb bij Rilana een workshop gevolgd. Ik zat in een groep met dames waar ik veel overeenkomsten hoorde. Dat alleen al steunde me (ik ben niet alleen). Rilana is open en enthousiast wat ik heel prettig vind. – Anoniem –

bore out belgie

Meld je dan aan en ga voor het maximale resultaat! Creëer ook je allerleukste leven!

Veel gestelde vragen & antwoorden

IK HEB HET DRUK, DUS IK WEET NIET OF IK TE MAKEN HEB MET EEN BORE-OUT. IS DEZE CURSUS DAN WEL IETS VOOR MIJ?

Ook wanneer je het super druk hebt kan je te maken hebben met een bore-out. Het gaat erom dat wat je doet niet de voldoening of hetgeen geeft wat je eigenlijk wilt. Je wilt graag je allerleukste leven leven met die geweldige baan, maar je weet niet wat je precies wilt en hoe je daar dan kan komen.

 

IK HEB LEUK WERK, MAAR IK VOEL ME BORE-OUT IN MIJN PRIVÉLEVEN. KAN IK DAN WEL MEEDOEN?

We gaan kijken naar het totaalplaatje. Jouw ideale leven. En als jij al leuk werk hebt dan is dat super fijn en kan jij je richten op hetgeen waar jij de juiste goede prikkels te kort komt.

 

WAT KRIJG IK ALLEMAAL?

We gaan 13 weken aan de slag waarmee jij jouw doelen bereikt. Je volgt de cursus individueel en in groepsvorm online. Veel van de oefeningen pas je toe in je eigen leven en doe je zelf op je eigen manier op je eigen tempo, want je kunt de lessen en de oefeningen terug vinden in de online Bore-out Academie waar je een jaar toegang tot hebt. Daarnaast word je betrokken in de betrouwbare community met deelnemers die ook deze cursus volgen en ook een leuker leven willen. Daarmee vind je diepgang, steun en plezier van het samen doen. Daarnaast zijn er 3 live Q&A’s waar je alle vragen kunt stellen en Rilana nog meer tips en tools geeft om het maximale uit jezelf te halen.

 

WANNEER KAN IK STARTEN?

De datum is nog niet bekend, maar wanneer jij je inschrijft dan hou ik je op de hoogte!

 

HOEVEEL TIJD KOST DE CURSUS MIJ?

Op maandag komt de les (lessen) online voor die week en deze kan je doen wanneer het jou het beste uitkomt. Tevens zijn er 3 live Q&A via Zoom. De werkboeken en de oefeningen zijn te vinden in de online academie en vraagt ongeveer 5 à 10 minuten per dag van te tijd.

 

WAAR VIND DE CURSUS PLAATS?

De cursus kun je gewoon thuis vanaf de bank of waar het jou uitkomt volgen. Je doet de cursus op je eigen tempo en in je eigen vorm. Daarnaast word je onderdeel van een toffe community waar je met elkaar contact kunt hebben in de besloten Facebookgroep. Iedereen is bezig om zijn/haar allerleukste leven te creëren.

 

WANNEER MOET JE DEZE CURUS NIET DOEN?

Wanneer je een super leuk leven hebt met die geweldige baan waar je blij en enthousiast van wordt 🙂  Dan is het voor jou verspilde tijd.

>> Heb je psychische klachten? Dan raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts en daar te bespreken of het een goed idee is om deel te nemen aan deze cursus.

 

WAT ALS IK DE CURSUS NIKS VIND?

Dan krijg je je geld terug. Als jij werkelijk aan de slag gaat en dat kunt aantonen met het werkmateriaal in de Bore-out Academie, maar tóch geloof je in de eerste 14 dagen na de start van de cursus dat het niet voor je werkt dan storten wij met de liefde je investering terug.

 

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?

Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur dan een mailtje naar info@boreoutnederland.nl zodat we je verder kunnen helpen.