Eentonige thuiswerkdagen

Een ogenschijnlijke burn-out kan een vermomde bore-out zijn. Thuiswerkers met stress- en vermoeidheidsklachten zullen in eerste instantie aan een burn-out denken. Niet zo vreemd, want de burn-out is veel bekender. Maar als zij na een middagje googelen de term 'bore-out' tegenkomen zullen zij zich meer in de symptomen van de bore-out herkennen.

In Trouw verteld Rilana over haar expertise, de bore-out.

O.a. wat zijn de gevolgen als je met een bore-out te maken hebt? Wat is belangrijk? En wat kan je doen?

Lees het nieuws hier.

Bore-out van je werk? Wat nu?

Bore-out...mensen die veel plezier en energie uit hun werk haalden, moesten daar soms door corona mee stoppen. Hoe voorkom je wegzinken in lethargie?  Rilana verteld in het NRC over bore-out en geeft tips. Lees het artikel hier verder.

 

Bore-out Nederland geeft tips!

We staan weer in de krant! Dit keer online bij Vrouw (onderdeel van De Telegraaf) waar Rilana verteld over bore-out en tips geeft voor als je je enorm verveelt! Lees het artikel hier verder.

 

Bore-out Nederland in de krant!

Hoe kom je van een Bore-out af? Bore-out Nederland heeft een interview gegeven aan het Algemeen DagbladLees verder op ad.nl

 

Ontvang gratis tips, weetjes en nieuws over Bore-out

Een vreugdevol leven creëren, dat is waar BON om draait.

Voorkom dat de corona-verveling toeslaat!

Hoe kan je er voor zorgen dat de verveling jou niet te pakken krijgt en word je "corona-verveling-proof"? Lees het hier. 

 

Over bore-out, schaamte en schuldgevoelens

“Wat is dat?” is steevast de reactie, als ik de term ‘bore-out’ laat vallen. Lees verder...