Bore-out TEST

Bore-out is in zekere zin de andere kant van burn-out. Kort gezegd heeft burn-out te maken met overprikkeling en bore-out met onderprikkeling. De verschijnselen en klachten lijken op elkaar en omdat de bore-out nog niet zo bekend is en de herkenning heeft als de burn-out komt het voor dat er een "verkeerde label" word geplakt. Sta daarom even stil bij je eigen situatie en bedenk of de term bore-out bij jou van toepassing is. Door de vragen in de test te beantwoorden kun je daar meer inzicht in krijgen.

Welke klachten kan je ervaren bij een bore-out?

De meest fysieke klacht is vaak vermoeidheid. Het kost je te veel energie & je krijgt te weinig nieuwe energie binnen. Je kan ook mentale klachten ervaren en zelfs in een depressie terecht komen. Misschien merk je dat je vaardigheden en kennis achteruit gaat? Verveling kan na verloop van tijd tot verschillende klachten leiden. Wil je meer weten over de symptomen? Klik dan hier.

DOE DIRECT DE TEST

Hoe tevreden ben jij met je werk?
Zie jij de tijd langzaam vooruit tikken of knipper je een keer met je ogen en
is de werkdag voorbij?

Een bore-out ontstaat geleidelijk en hierdoor merk je vaak niet dat je opgebrand raakt. Wil je weten of je te maken hebt met een bore-out of risico loopt? Vraag dan de GRATIS BORE-OUT TEST aan en ontvang hem direct in je mailbox.

Gevarenzone?

Blijkt er uit de test dat je in de gevarenzone zit? Weet dan dat je niet de enige ben. Je hoeft niet in de stress te schieten. Een bore-out hebben is niet leuk en moet vooral voorkomen worden, maar... mocht je er wel mee te maken hebben, zie dit dan als een kans.

Een kans om meer over jezelf te leren, te ontdekken en te groeien.

Dit is hét moment om je allerleukste leven te gaan creëren, want het leven is te kort om verveeld te zijn!

De eerste stap heb je in feite al gezet, want je hebt de test gedaan en je herkent hierdoor de bore-out. Wat word jou tweede stap? Een goede tweede stap is erover praten met een vertrouwenspersoon. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier.