Wat is bore-out coaching?

Persoonlijke coaching door Rilana Maas.

 Bore-out coaching is coaching waar wij samen aan de slag gaan om jouw leven te creëren zoals jij dat wilt! Ik help je weer te leven volgens jouw innerlijke drijfveren, vol energie met je doel voor ogen! Je leert om zelf grip te krijgen op je leven met krachtige NLP-D technieken. Bore-out coaching is een vorm van professionele begeleiding waarbij je ondersteund wordt bij het behalen van jouw zelfgekozen doelen.

 

Wat is NLP-D?

NLP-D is de afkorting van Neuro Linguistic Personal Development. PD staat voor persoonlijke ontwikkeling. NLP-D is een coaching methode, ontwikkeld om het gedrag en de overtuigingen van een persoon positief te beïnvloeden en te wijzigen. Het is een relatief nieuwe en doelgerichte techniek waarmee verbluffende resultaten worden behaald!

 

 

 

bore out burn out
Stop verveling!

Je hoeft je niet te vervelen en je hoeft zeker geen genoegen te nemen met een leven en/of werk dat je eigenlijk niet wilt. Samen gaan we kijken wat je wel wilt en welke stappen daar voor nodig zijn.

Nieuwe ENERGIE

Wanneer je tegen een bore-out aan hikt of er daadwerkelijk in zit dan kun je ontzettend moe zijn zowel lichamelijk als mentaal. Ook als je je weinig hebt ingespannen. Hoe geweldig zou het zijn om nieuwe energie te hebben?!

Welke kant wil je op?

Soms lijken doelen ver weg, maar vaak zijn ze dichterbij dan je denkt. Je gaat stappen zetten in de richting die jij wilt. Het kan dus bijvoorbeeld zijn dat wilt ontdekken wat jij in je carrière wilt en hoe je je verder wilt ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen.

Inzichten & tips

Nieuwe inzichten, tips en nog veel meer. Dingen waar je wat mee kan.

Hoe ziet jouw droomleven eruit?

Hoe geweldig zou het zijn als jij je droomleven zou leven?! Dat je elke ochtend fris en vol energie wakker wordt om aan de dag te beginnen en met plezier naar je werk gaat.

Zelfvertrouwen en zicht op kwaliteiten

De eerste verschijnselen van een bore-out kan een laag zelfbeeld zijn en vaak hebben de mensen dan weinig zicht op zijn of haar eigen kwaliteiten. Met bore-out coaching gaan we ook daar verandering in aanbrengen. Jij hebt talenten en kwaliteiten die mogen stralen!

Als we doen wat we altijd hebben gedaan, krijgen we wat we altijd gekregen hebben

Hoe kan ik je helpen?

  • Uit ervaring weet ik wat een bore-out is en hoe je daar uit kunt komen. Ik geef je steun. Weet dat je niet de enige bent en je het niet alleen hoeft te doen.
  • Zie me als je sparringspartner waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ik ben opgeleid om goed te luisteren, te observeren en vragen te stellen.
  • Ik begeleid je in het ontdekken waar jij van 'AAN' gaat. Wat wil je? Wat voor werk wil je doen? Waar word jij blij van?
  • Kom erachter wat je heeft belemmert tot nu toe.
  • Talenten, kwaliteiten en je kernwaarden help ik je te ontdekken en deze bewust in de praktijk te gebruiken, want zo kan je betere keuzes maken om je droomleven te gaan leven.
  • Ik ondersteun je in het bepalen wat jij belangrijk en in het behalen van jouw (ontwikkeling) doelen.
  • Dit doe ik o.a. doormiddel van NLP-D technieken. NLP kenmerkt zich door een snelle en zorgvuldige aanpak. Ik gebruik bewezen technieken om je snel weer goed te laten voelen.

Stap voor stap

STAP 1:

Gratis verkennend persoonlijk gesprek via Zoom. Tijdens dit verkennend gesprek gaan we samen kijken of bore-out coaching bij je past en of je de coaching wilt volgen. Jij bepaalt of je start met dit traject. Vervolgens maken we een afspraak. De eerste stap naar een VERVELINGSVRIJ leven is gezet!

STAP 2:

In de eerste sessie inventariseren we de klachten en bepalen we in welke fase je van de bore-out je bevindt. Wat is nu de beginsituatie? We bespreken en kijken samen naar waar behoefte aan is en bepalen wat je wilt. Als dat nu nog niet duidelijk is dan ga je daar achterkomen. We gaan jouw doel en/of verlangen duidelijk maken. Daarnaast ga je met oefeningen en/of thuisopdrachten aan de slag.

STAP 3:

We bespreken en evalueren de eerste sessie en houden jouw doel voor ogen. Weet je bijvoorbeeld wat voor een baan bij je past? Wat je kwaliteiten zijn?

STAP 4:

Het afrondingsgesprek. We bespreken of er nog andere vraagstukken zijn en of het traject naar wens is vervuld. Wanneer er behoefte naar is kan er nog een nazorg gesprek worden ingepland.

 

 

Het resultaat

Wat zal veranderen gedurende persoonlijke Bore-out coaching is dat je inzicht krijgt in jezelf en je leven. Je wordt ervan bewust dat je een keuze hebt in hoe jij jouw leven ervaart en inricht en dat jij dit zelf kunt sturen en aanpassen. Jij gaat achter het stuur zitten van de bus en bepaald de route naar jouw bestemming.

De klachten zijn voor een groot gedeelte of helemaal verdwenen zijn. Meer zelfvertrouwen krijg je en je kijkt anders tegen bepaalde zaken aan, zodat je het leven veel positiever ervaart. Na verloop van tijd krijg je steeds meer de controle over je heen en kun je het leven leiden wat je altijd al wilde, want jij bent het waard om je mooiste dromen te leven!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Spreekt coaching je aan?

Vraag een GRATIS intakegesprek aan

BON Coaching Basis

Het BON Coaching Basis bestaat uit een sessie van 1,5 uur via Zoom,

€ 187,00 incl. btw.

Pakket bestellen

BON Coaching 1 daagse

Wil jij in één dag kiezen voor jezelf? Dat kan met BON Coaching 1 daagse,

€ 679,00 incl. btw.

1 daagse bestellen

Bon Coaching op maat

Een traject op maat is ook mogelijk. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Traject op maat